SAMSUN / İLKADIM - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Kas

10 KASIM ATATÜRK’ Ü ANMA GÜNÜ

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.

Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Okulumuz 2-A Sınıfı öğretmeni Kübra SEYHAN ,1-C sınıfı öğretmeni Serap SORMAZ önderliğinde, okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu Atatürk temalı görsel çalışmalar okulumuzda sergilenmektedir. Emeği gecen öğretmen, veli ve bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda yapılan törende coşkuyla kutladık. Özenle hazırladığımız tören alanında tüm performanslarını kusursuz sergileyen öğrencilerimizi izlemeye gelen velilerimiz ile tören coşkumuz katlandı. Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve görevlerini hakkıyla yapan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

Eyl

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla “İlköğretim Haftası Kutlama Programı” düzenlendi.